Kismama menyasszonyi ruha a légies megjelenés jegyében

Kismama menyasszonyi ruha a légies megjelenés jegyében

Az esküvői szalonok kínálatában nem csupán a menyasszony megjelenése élvez kiemelt figyelmet. A hölgyek szebbnél szebb darabok közül válogathatnak; alkalmi ruha esküvőre vagy bármilyen nagyobb ünnepségre; elegáns rendezvényre választott modell; változatos és szemet gyönyörködtető koszorúslány ruha; örömanyáknak szánt ünnepi öltözék vagy egy impozáns estélyi ruha. Mindegy, hogy milyen színt vagy fazont álmodtunk meg magunknak, a sötétkék vagy a rózsaszín ugyanúgy megtalálható a szortiment soraiban, mint a modern minimalizmus és klasszikus elegancia.

Egy színvonalas szalon a várandós menyasszonyokra külön gondol. Elmúltak már azok az idők, hogy szégyent jelentett nagy pocakkal az oltár elé állni, a modern kor leszámolt a beszűkült gondolkodásmóddal.

A kismama menyasszonyi ruha divat is lépést tart a fejlődéssel és ma már különleges figyelmet kap az esküvői trendek sorában. Ez esetben még inkább hangsúlyos a kényelem; a lágyan leomló, valamint az elasztikus anyagok szépen követik a gömbölyödő pocak vonalát anélkül, hogy túl szoros lenne a viselésük. Az ideális darab megkönnyíti a mozgást, nem pedig megnehezíti azt. Éppen ezért érdemes elkerülni a nagy abroncsos szoknyával kiegészített darabokat, a kismama menyasszonyi ruha a komfortot is kell szolgálja amellett, hogy lehengerlő összhatást biztosít.

A különböző díszítőelemek révén bármelyik egyszerű vonalvezetésű kismama esküvői ruha különlegessé tehető; a csipke időtlen szépsége szinte bármelyik fazonhoz illik, a hímzések pedig ismét előtérbe helyezik a magyaros, népies motívumokat. Minden menyasszonyi ruha csupán egyetlen irányelvnek kell megfeleljen, ez pedig nem más, mint a letisztult harmónia.

A túldíszítettség és a különböző kiegészítők egymásra halmozása már nem divat, ezért nekünk is célszerű eszerint válogatnunk abban az esetben is, ha szeretjük a csillogást vagy az éteri megjelenést. Egy stílusos kismama menyasszonyi ruha eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Mindez nagyon fontos, hiszen amellett, hogy az esküvő a menyasszony és a vőlegény nagy napja, ilyenkor összegyűlik az egész család, a rokonság és a barátok, a ruha pedig minden esetben a figyelem középpontjában áll.

Ráadásul maga az ara sem szeretné utólag visszanézni az esküvői felvételeket és azt látni, hogy a választott kismama menyasszonyi ruha átgondolatlan döntés volt a részéről.